Vallning

I förmiddags var vi på vallningskurs med båda hundarna, vi tog ut en i taget och fick gå in i en rund fålla med 5-6 tackor i. Till en början så var båda hundarna väldigt taggade och ville framåt så fort som möjligt men efter ett tag förstod dom att vi bara gick framåt när hunden var lugn så i slutet kunde båda gå lösa lugnt bakom fåren när jag gick framför fåren! Kändes så häftigt att det gick så himla snabbt för båda två att förstå hur det gick till och att dom faktiskt inte kunde göra precis som dom själva ville. Det var första gången som dom var bland får, våra egna får är inte invallade ännu så vi har inte kunnat träna någonting på egen hand.. Men nu kommer vi köra några kurstillfällen där vi var idag och sen kommer vi få hjälp att valla in våra får så att vi kan träna på dom!

Åh, känns så kul att äntligen ha kommit igång!! Jag har tyvärr inga bilder att visa för det regnade när vi var där men ska se om det blir bättre väder nästa fredag då vi ska dit igen!

Sheltien Lotus

Lite bilder från agilityträningen för typ två veckor sen, bättre sent än aldrig!

Theo


what a day

Jag överraskade min familj idag, ganska ordentligt. Jag skrev teoriprov och körde upp utan att dom visste, klarade båda så nu har jag äntligen körkort!! Firade genom att åka och träna agility med Sam, haha :)

FYFAN VAD NAJS!!!!!

Onsdag

Jag och Sam kunde inte gå på slyngelkursen idag då jag är sjuk, lite tråkigt eftersom det var sista tillfället men jag är fortfarande nöjd efter förra tillfället så det kändes ändå bra att sista kurstillfället för oss gick bra!

RSS 2.0